SCHOONHEIDSBEHANDELING ABSOLUTION

Schoonheidsbehandeling Absolution

Bij Très Jolie kunt je niet alleen terecht voor een ontspannen gezichtsbehandeling maar ook voor huidverbetering.

Wat is huidverbetering?

Er is nogal eens wat verwarring over de begrippen huidverzorging en huidverbetering. Huidverzorging is vooral de huid verzorgen met verzorgende maskers en ontspannende massages. Je huid wordt glad en soepel gehouden. Natuurlijk zie je resultaat, maar dit zal in de eerste paar dagen na de behandeling zichtbaar zijn.

Wil je echt je huid verbeteren en verjongen of een oplossing voor pigmentvlekken, rimpels, couperose, acne, grove poriën, rosacea en eczeem? Dan praten we over huidverbetering. Dit gaat niet lukken met alleen huidverzorging. Huidverbetering start in de cellen. Heb je een huidprobleem of is jouw huid niet in een goede conditie/ balance dan wil je daar graag wat aan doen.

De specialistische behandelingen bij Très Jolie zijn gericht op het herstellen en het verbeteren van je huid in een ontspannen sfeer. De producten waarmee een ik werk hebben een hoge concentratie aan werkstoffen, waardoor de huid op een natuurlijke manier positief wordt beïnvloed. De producten van Absolution bevatten geen parfum, maar door de natuurlijke biologische plantextracten in de producten lijkt het net of je door een bloementuin loopt.

De behandeling

  • We starten de behandeling met een intake gesprek. Hierin stel ik mezelf en de salon voor, en maken we samen een plan om jouw huid het optimale te bieden.
  • Daarna ga ik je een ‘op maat gemaakte’ Absolution behandeling geven. Met ‘op maat gemaakt’ bedoel ik een aangepaste behandeling op de behoefte van jouw huid.
  • Als slot zal ik je een advies geven, met tips om de huid ook thuis optimaal te verzorgen.

Wilt u meer informatie over het biologische merk Absolution, kijk dan hier.