HUIDBEHANDELING

Bij The Green Beauty heb je geen keuze uit tientallen behandelingen.

Wat The Green Beauty zo speciaal maakt is dat er een compact keuze is uit gezichtsbehandelingen. Mijn gezichtsbehandelingen zijn gericht op huidverbetering en relaxing. Ik maak een korte analyse van jouw levensstijl en huidwensen en pas mijn behandeling hierop aan. Iedere gezichtsbehandeling zal dus anders zijn op persoonlijke wensen.

Ik luister naar jouw huidwensen aan de hand daarvan maak ik een gepaste behandeling. Iedere behandeling is uniek aangezien de massagecrème/oliën en huidmaskers op maat gemaakt kunnen worden met de juiste werkstoffen voor jouw huidwensen.

Er worden natuurlijke en biologische producten gebruikt met mooie ingrediënten. Deze ingrediënten herkent je huid als huid-eigenstof, hierdoor wordt de werkstof sneller opgenomen en zal je huid zichtbaar verbeteren.

De werkstoffen van natuurlijke en biologische producten geven naast een huidverbeterende functie ook nog eens een héérlijke geurbeleving. Het is net of je in een bloementuin ligt.

Wist je dat bij elke gezichtsbehandeling een heerlijke handmassage zit?

 

Behandelingen:

Absolution ‘Try me’: ideaal om eens kennis te maken met de mooie natuurlijk en biologische ingrediënten van Absolution. Te voelen, ervaren, te ruiken en heerlijk te ontspannen. De producten worden gekozen op de behoefte van jouw huid en jouw wensen. Voor €35,- kun je ervoor kiezen om de kennismakingsset mee te nemen naar huis. (3 producten)
Absolution ‘Cleansing’: In deze behandeling ga ik me richten op de onzuiverheden op jouw huid. Ik kies hierbij de producten met de juiste ingrediënten die jouw huidproblemen aanpakken. Er wordt niet alleen een masker aangebracht maar onder het masker worden er verschillende werkstoffen aangebracht voor een optimale verzorging.
Absolution ‘Relax’: Een heerlijke uitgebreide ontspannen gezichtsbehandeling met een nek- schouder en gelaatsmassage en het epileren van je wenkbrauwen. In deze behandeling maak ik een opmaat gemaakte massagecrème om nog meer resultaat te behalen. In deze massagecrème worden hoogwaardige werkstoffen toegevoegd om je huidprobleem onder controle te krijgen. Hierbij volgt een opmaat gemaakt verzorgingsmasker.
Absolution ‘All-in’: De naam zegt het al deze behandeling is compleet. Geniet van de nek-schouder en gelaatsmassage, het epileren en verven van de wenkbrauwen, het ontharen van de bovenlip en als kers op de taart een heerlijk thermomasker. Dit masker zorgt ervoor dat de werkstoffen maar één kant op kunnen en dat is in jouw huid. Dit geeft een prachtig resultaat. 
 

 

huidverbetering

Heb je diverse behandelingen geprobeerd en blijf je met jouw huidprobleem zitten?
Voel je je hierdoor onzeker?
Dan informeer ik je graag over de Absolution voordeelpakketten en huidkuren. Want je huid is immers jouw visitekaartje… Een Acné huid of ernstige huidproblemen los je natuurlijk niet op met een enkele behandeling. Er is meer nodig.

Om de huid weer in balans te krijgen is alleen een gezichtsbehandeling niet genoeg. thuisverzorging is hierbij erg belangrijk. Hiervoor heb ik voordeelpakketten gemaakt met mooie kortingen.

Absolution voordeelpakketten:

Absolution acne: €147,-
1 gezichtsbehandeling ‘Cleansing’ 
Reiniging: Nettoyant Pureté
Serum: Le Booster Pureté
Dagcreme: La Crème de Santé
ontvang 10% korting!

 

 

Absolution gerstekorrels :€133,50
1 gezichtsbehandeling ‘Cleansing’ 
Reiniging: Soir et Matin of La Baume Céleste
Addiction oil: savonds en overdag
ontvang 10% korting!

 

 

Absolution pigment: €146,60
1 gezichtsbehandeling ‘relax’ 
Reiniging: La Baume Céleste of La crème douce Demaquillante
Addiction oil: savonds en overdag
ontvang 15% korting!

 

 

Absolution couperose : €144,70
1 gezichtsbehandeling ‘Relax’  
Serum: Le Booster Protection
Dagcrème: La Crème Riche
ontvang 15% korting!

 

 

Absolution eczeem : €144,70
1 gezichtsbehandeling ‘Relax’ 
Serum: Le Booster Protection
Dagcrème: La Crème Riche
ontvang 15% korting!

 

 

Absolution rosacea: €173,10
1 gezichtsbehandeling ‘Relax’  
Reiniging: La creme douce Demaquillante
Serum: Le Booster Protection of Le Booster Pureté

 

 

Absolution veroudering: €150,-
1 gezichtsbehandeling ‘Relax’ 
Serum: Le Booster Lift
Creme: La Creme de Temps
ontvang 20% korting!

Absolution kuren:


La Cure Peau Calme:
Jeuk, roodheid, strak gevoel, irritaties – mensen met een gevoelige, reactieve huidweten er (helaas) alles van. Weet dan ook dat er een perfecte remedie is om uw huid te kalmeren: met Absolution La Cure Peau Calme geeft u uw huid een heerlijke relaxkuur.

La Cure Peau Calme is verrijkt met plantaardige extracten, die zorgvuldig zijn geselecteerd vanwege hun gunstige werking op de gevoelige en reactieve huid en werken voor de optimale conditie van de huid. Psillium blond verzacht en kalmeert. Extract van blauw madeliefje een schisandra bessen reguleren ontstekingen, verminderen roodheid en egaliseren de teint. Poria cocos – in de Chinese geneeskunde veel gebruikt vanwege zijn ontstekingsremmende en immunologische eigenschappen – vermindert en reguleert ontstekingen en helpt de huid om z’n barrière functie te herstellen tegen schadelijke externe invloeden. Gebruik een ampul La Cure Peau Calme per dag gedurende 15 dagen. Een halve ampul zowel ‘s ochtends als ‘s avonds op een goed gereinigde huid. 

 

 

La Cure Peau Nette: Deze herstellende kuur heeft een reinigende werking. Mee-eters, roodheid of andere onvolkomenheden, vette of snel glimmende huid, La Cure Peau Nette brengt de huid in balans.

Tulsi, uit India afkomstig, staat bekend om zijn antibacteriële, ontgiftende en reinigende kwaliteiten.Vermindert roodheid, reguleert de talgproductie en voorkomt dat de huid gaat glimmen. Chaulmoogra olie -veel gebruikt in Aziatische medicijnen- kalmeert de geïrriteerde, beschadigde huid. Herstelt vlekjes en pigmentatie door onzuiverheden. Prebiotica voedt de huid met goede bacteriën, die de huid beschermen tegen infecties. Gebruik een ampul La Cure Peau Nette per dag gedurende 15 dagen. Een halve ampul zowel ‘s ochtends als ‘s avonds op een goed gereinigde huid.